Bilde av innganger Krøgenes og Vinterkjær

Første gang på Durapart?

Er det første gang du besøker oss? Da kan det være ting du lurer på, men du er nok ikke den første, så vi har satt opp noen ofte stilte spørsmål

"Hvordan kommer jeg meg til Durapart?"

Nederst på denne siden finner du adressene til våre to kontorer og lenke til kart. 

Buss til Krøgenes: Både linje 101, 102 og 103 passerer forbi oss med bussholdeplasser noen meter fra hovedinngangen. Sjekk egen skjerm i resepsjonen, reiseplanleggeren på akt.no eller last ned deres reiseplanlegger som finnes som mobilapp for smarttelefoner.

Buss til Vinterkjær: Både linje 150, 155 (skoleavganger) og 160 passerer forbi bussholdeplassen på Vinterkjær.  Sjekk reiseplanleggeren på akt.no eller last ned deres reiseplanlegger som finnes som mobilapp for smarttelefoner.

"Når er det åpent på Durapart?"

Vårt sentralbord er bemannet alle hverdager fra 08:00 til 16:00 (til 15:00 på fredager)

Trykk her for mer informasjon om våre ferie og fridager.

"Hvor kan jeg parkere og koster det noe?"

Hos oss parkerer du gratis, og det er tilrettelagt for elbil lading. Det er også tilrettelagt for sykkelparkering.

Krøgenes: Parkering foran hovedbygg på oppmerkede plasser. Dersom det er fullt har vi en egen parkeringsplass rett inn til venstre når du tar av fra Tromøyveien hvor det alltid er plass.

Vinterkjær: Parkering foran og bak hovedbygg på oppmerkede plasser.

"Kan jeg kjøpe mat på Durapart?"

Hos oss får du gratis te og kaffe.

Krøgenes: Kantina er i 3. etasje og er åpen fra 08:45 -09:00 (frokost) og 11:15 - 12:15 (lunsj). Du kan gjerne ta med deg matpakka dit eller du kan kjøpe varme og kalde retter. Menyen vil du finne i kantina og på informasjonsskjermene som henger rundt i bygget.

Vinterkjær: Kantina finner du ved siden av resepsjonen. Du kan ta med deg matpakka dit om du vil eller bestille mat på kjøkkenet før kl. 10.00 mandag til torsdag.

"Hvordan får jeg jobb gjennom Durapart?"

Du må kontakte veilederen din på NAV, men ta gjerne kontakt oss for informasjon.

"Hvordan kan jeg gi tilbakemelding på tjenestene jeg mottar?"

Vi ønsker din tilbakemelding, om den er positiv eller negativ, slik at vi kan bli enda bedre. Gi gjerne tilbakemeldingen direkte til din veileder eller arbeidsleder. Hvis du ønsker det kan du også gi tilbakemelding via denne nettsiden (nederst på siden) eller du kan legge din tilbakemelding i postkasser som er plassert rundt på våre bygg. Slike tilbakemeldinger vil bli gitt videre til rette vedkommende for videre behandling. Dersom den ikke er anonym vil vi gi deg tilbakemelding på denne.

"Kan jeg ha arbeidspraksis i en ordinær bedrift når jeg er på Durapart?"

Ja absolutt. Hvis arbeidspraksis er en del av aktivitetsplanen din er det ønskelig at den er i en ordinær bedrift. Hvis du derimot er veldig usikker på om du i det hele tatt klarer å være i en jobb, så kan det være aktuelt med en intern praksis eller opplæring først. Er du på Avklaring og skal ha arbeidsutprøving, så foregår det vanligvis internt da det varer kun noen få uker.