"Årets nøkkel" ble delt ut på Bokhotellet Lyngørporten torsdag 8. januar 2015. Det var en stolt vinner som mottok prisen.

Nominerte.jpg

Fredrik Jansen som driver Pizzabakeren og ServicePartner 1 i Arendal fikk prisen i skarp konkurranse med 3 andre bedrifter som var nominert som alle ble hedret med blomster.

"Årets Nøkkel" prisen består av diplom, en fysisk pris og et gavekort på en opplevelesdag på Vitensenteret for en skoleklasse som vinneren av prisen peker ut.

Årets nøkkel tildeles en bedrift, organisasjon, offentlig instans eller person som i inneværende år eller over tid har utmerket seg i sitt arbeid med Durapart for å gi arbeidssøkere mulighet til å komme i arbeid.

Fredrik Jansen har i flere år vært en aktiv samarbeidspartner for Durapart. Han oppdaget fort at de arbeidssøkerne han traff hos oss, var personer som godt kunne vært en del av hans stab på Pizzabakeren. Han har møtt fram på jobbklubber og fortalt om arbeidslivets krav og muligheter. Han har vært på flere jobbmesser, inspirert ungdom og synliggjort at jobbmulighetene er der, selv om du ikke har fullført videregående skole eller fått fagbrev.

Utdelingen på Bokhotellet Lyngørporten ble avrundet med en konsert av lokale kunstnere fra Tvedestrand: Mari Lorentzen (sang), Erlend Klouman Høiner (Diktlesing) og på piano og med musikalsk ledelse av Tor Morten Halvorsen.

VI GRATULERER! 

Pizzabakeren logoServicepartner1.jpg