Durapart samarbeider med sørlandske bedrifter som har mot til å la andre lykkes i arbeidslivet. Uten næringslivet får vi ikke til vårt mål. For å markere dette ble ÅRETS NØKKEL 2016 delt ut for tredje gang, fredag 19. august.

Det var daglig leder Anita Nicolaysen og kjøkkensjef Edgar Arvidsson ved Cafe Ibsen som mottok prisen.

 P8199541-web.jpg

På bildet fra venstre: Monica Sivertsen (Durapart), Anne Lindmo, Anita Nicolaysen, Edgar Arvidsson, Helge Woie (Durapart) Gunn Eggebø (Mindline), Ida Charlotte de Lange (Durapart), Tone Pernille Sivertsen (Mindline)

Årets nøkkel tildeles en bedrift, organisasjon, offentlig instans, person eller andre som i inneværende år eller over tid har utmerket seg i sitt samarbeid med Durapart ved å gi arbeidssøkere en mulighet til å komme inn på arbeidsmarkedet. Prisen består av diplom og en opplevelsesdag på Vitensenteret Sørlandet til en verdi av kr. 20.000. Vinneren velger selv ut klasse og skole. Klassen og skolen skal annonseres i november. 

Juryens begrunnelse:

Bedriften har utmerket seg i sitt samarbeid med Durapart på flere måter:

  1. For det første har de ansatt 5 personer til sommerjobb via NAVs Servicekurs hos Durapart.
  2. For det andre solgte de inn bedriften så det suste for hele servicekurset. Kokk Edgar Arvidsson og daglig leder Anita Nicolaysen viste entusiasme og imponerende kommunikajsonsevner som vekket stort engasjement blant jobbsøkerne. 
  3. For det tredje, etter audition i servicekurset, ga bedriften ikke mindre enn 6 stykker en mulighet til å teste sine ferdigheter og talenter i servicebransjen.

Ansvarlig for Servicekurset hos Durapart, Ida Charlotte de Lange, sier i en kommentar: - De har vært svært inkluderende og målbevisste i forhold til opplæring. De er positive og smilende! De ansatte trives svært godt på sin nye arbeidsplass :-)

Vinneren sier: - Vi er så stolte og rørte over denne prisen. Vi er så fornøyde med folkene våre – de er suverene. Dette knuser i alle fall mytene om at NAV og Durapart ikke har kvalitet - våre er topp, og vi vil fortsette samarbeidet!

Les også artikkel i Grimstad Adressetidende