Det var stort spenn i arbeidsgiverne. Fra skapertrang og gründerskap til distribusjon og budbiltjeneste via flyktningemottak og aluminiumsfaget. Et stikkord fra alle arbeidsgiverne var at kvalifikasjoner trengs, riktig kompetanse er avgjørende. Ikke historie eller bakgrunn alene.

- "Veldig hyggelig både å treffe dere fra Durapart, Lisand, de andre bedriftene og arbeidssøkerne. Nyttig for bedriften vår å kunne fortelle hvem vi er og hva vi står for, og det er viktig i arbeidet med rekruttering framover. Kommer gjerne igjen om det passer."

Det er motiverende budskap for jobbsøkere som vil inn i arbeidslivet for første gang eller om de av ulike grunner må omstille seg og tenke seg inn i noe nytt.

- "Jeg opplever dette givende og at jeg kommer i tettere kontakt med mange interessante jobbsøkere."

Vi takker alle som stilte opp og gleder oss til fortsettelsen.

W2165859.jpg

Arbeidsgivere på speedate: Fra venstre: Harald Egestad (Egebo AS) Mette Linbæk (Personalhuset), Geir Søraker (Ertec), Knut A. Handeland (Personalhuset), Kamilla Solheim (næringssjef, Risør kommune) May Lille Skjeggedal (Bokhotellet Lyngørporten) og Bjørn-Erik Vabø-Andersen (Tvedestrand distribusjonsservice As).